07-07-2020

Waarom ik kies voor kwaliteit kralen en het merk Miyuki.

Het leek mij leuk om jullie te vertellen en laten zien, waarom ik kies voor kralen van goede kwaliteit. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te kiezen voor de kralen van Miyuki. Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit kralen onder de rocailles. Rocailles, ook wel borduurkralen of seed beads genoemd, zijn hele kleine kraaltjes. Miyuki glas rocailles uit Japan onderscheiden zich door hun superieure kwaliteit, uniformiteit in afmetingen, alle kraaltjes hebben precies het zelfde formaat, en heel veel verschillende prachtige kleuren.

    

Ik heb twee armbandjes geregen, een met “gewone” rocailles en een met Miyuki rocailles. Alle twee hebben de maat van twee mm. Tijdens het rijgen ondervond ik al hinder, de goedkope rocailles zaten sommige aan elkaar, die je met je nagel ertussen los kreeg en sommige zonder rijggaatje, die gingen dan ook gelijk in de prullenbak. Het armbandje met de Miyuki kralen, reeg veel sneller en ik werk echt al heel lang met Miyuki kralen, ik had er geen die ik weg moest doen.

    

Je ziet ook al heel duidelijk het verschil, zelf vind ik het mooier als de kralen strak geregen zijn, en dat er geen kralen tussen zitten die ongelijk van maat zijn of kleur. Foto 1 Miyuki rocailles en foto 2 gewone rocailles.

Hier nog duidelijker het verschil. De Miyuki kralen zijn ongeveer 14x duurder in aanschaf als de gewone rocailles, maar toch wil ik graag kwaliteit leveren. Buiten het feit dat ze duurder zijn, vind ik de vorm en de kleuren veel mooier en werkt daardoor ook veel fijner. Natuurlijk is ieder vrij om haar materialen te kiezen en natuurlijk de klant vrij om te kopen wat ze wil. Ik wil door middel van dit blog mijn voorkeur geven en laten zien. En ik ga liever voor kwaliteit, zo weet je ook dat als je een armband of ketting koopt bij Little Elephant, dat je ook echt kwaliteit krijgt :). Voor welke kralen kies jij?

-x- Lydique

05-06-2020

Morsecode

Afgelopen week mocht ik een aantal morsecode armbanden maken. Het is een werkje waar je wel even voor moet gaan zitten. En zo dwaalden mijn gedachten af naar de klant die de armband heeft besteld. In dit geval, niet het armbandje van de foto, stond er een datum bij. Daar kan van alles achter zitten en ik vraag er ook niet naar, want waarom de klant dit besteld, gaat mij natuurlijk niets aan. Maar op de een of andere manier raakte het mij.

Ik voelde mij vereerd dat ik deze armbanden mag mag maken en dat het de persoon kracht geeft en of houvast aan een persoon of gebeurtenis wat voor haar belangrijk is geweest in het leven. Daarbij komt ook dat je de armband kan dragen zonder dat ook maar iemand de betekenis weet en ook niets aan gaat. Zo kan je een tekst verzinnen die bijvoorbeeld voor jou heel belangrijk is, of je steun geeft, of een reminder. Of je kan kiezen voor een bepaalde datum waarop voor jou iets belangrijks is gebeurd.

Net wat jij belangrijk vind om bij je te dragen. Er staan een paar algemene morsecode armbandjes in de winkel, die ook fijn zijn om te dragen, maar je kan ook echt kiezen voor een tekst die bij jouw past. Voor een mooi effect kan je ongeveer 25 letters kiezen. De morsecode armbanden zijn afgemaakt met echt zilver en blijven heel mooi, om voor altijd te bewaren.

Wil je ook graag een morsecode armband en weet je niet precies hoe of wat? Ik denk graag met je mee. Je kan mij altijd een mailtje sturen en help je graag verder.

11-05-2020

Beauty Begins the Moment You Decide to Be Yourself - Coco Chanel

Op het moment dat ik de webshop van Leonie overnam was ik echt super blij. Naast deze webshop heb ik ook nog mijn andere webshop Boho Jewelry. Door deze webshops kan ik elke dag doen wat ik echt het aller leukste vind, namelijk sieraden maken. Toen ik van de week bovenstaande tekst in de webshop plaatste, ging ik zelf ook nadenken. Door mijn beperking in mijn rug, klinkt erger dan het is, is het voor mij bijna onmogelijk om in loondienst te werken. Dit was helaas gewoon niet vol te houden voor mij, daardoor is mijn contract in de zorg niet verlengd. 

Dat vond ik vreselijk om de lieve bewoners achter mij te laten. Maar ik weet ook heel erg goed dat ik mijn eigen gezondheid in de gaten moet houden. Misschien is het dan wel een goede beslissing geweest dat mijn contract niet werd verlengd. Als ik thuis werk kan ik mijn eigen uren bepalen en mijn rust pakken, als het nodig is.

Style

Maar omdat ik nu elke dag met twee webshops werk, vind ik het ook belangrijk dat het er uitziet zoals ik dat mooi vind. Mijn eigen style en kleuren. Dus langzaam aan gaan de kleuren veranderen en komt er een iets andere look van de webshop. :) Ik heb een Moonboard gemaakt. Dit is de style die ik graag voort wil gaan zetten:

Edelstenen

Tot slot wil ik graag nog meer met edelstenen gaan werken, omdat elke edelsteen zijn eigen betekenis heeft en je heel veel steun kan geven. Net dat stukje houvast. Daarover later meer :). Ik neem jullie mee in de verandering van look van Little Elephant via Facebook en Instagram. De sieraden blijven het zelfde en er zullen nieuwe sieraden bijkomen in verschillende stylen. Zodat er voor elke vrouw een passend sieraad te vinden is die je laat stralen. Want zeg nu zelf, als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook goed voor een ander zorgen.

01-05-2020

Surprise bag

Het leek mij zo leuk om een keer een Surprise bag te maken. Verschillende sieraden van je favoriete merk op elkaar afgestemd. De waarde van de Surprise bag is minimaal €100,-. Deze Surprise bag is natuurlijk een perfect cadeau voor Moederdag, een verjaardag, voor Kerst of gewoon heerlijk jezelf verwennen. Of juist voor je vriendin, die je nu zo moet missen. Want dat mag ook best een keer toch?

Er zitten voornamelijk zilveren sieraden in, maar ook wat goud gekleurde sieraden. Je kan bij opmerkingen aangeven of je Surprise bag voornamelijk uit goud of zilverkleurige sieraden moet bestaan :).

Natuurlijk word je Surprise bag met heel veel zorg bij elkaar gezocht en daarna prachtig verpakt, zodat jij het als een echt cadeau ontvangt. Waar je lang plezier van zult hebben.

Klik op de foto om naar de surprise bag te gaan.

De foto is een voorbeeldje.

16-04-2020

Edelstenen

Wist je dat Carneool activerend werkt, aardend en vitaliserend? De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft je zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies en verwarring. Deze steentjes worden als hanger gemaakt zodat je ze aan een ketting of armband kan dragen. Het fijne feelgood. Ook leuk zijn deze hangers om je vriendin of moeder te sturen, die je al zo lang niet hebt gezien. Uiteraard wordt het als prachtig cadeau ingepakt dat het ook nog eens extra fijn is om te ontvangen. Fijn te weten dat de hangers van De Loving Letter collectie zijn gemaakt van 100% sterling zilver (.925), dus om altijd te bewaren.

Carneool maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede.  Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Wil je meer lezen over Edelstenen, welke er bijvoorbeeld bij jou past? Lees dan hier verder.

12-04-2020

💕 Fijne Paasdagen 💕

Pasen 2020

Omdat we Pasen dit jaar allemaal heel anders hadden willen vieren, heb ik iets leuks bedacht. 
Zoek je mee in de winkel naar de gekleurde eieren? Er zijn 3 gekleurde eieren verstopt met ieder een eigen kortingscode. Zo kan je je eigen korting bepalen. 

Ook is er 1 gouden ei verstopt, als je die vindt, ontvang je een gratis armbandje uit de Celebrate Life knooparmband collectie, ter waarde van €12,95. Je kan bij opmerkingen schrijven welke code daarbij vermeld staat als je het gratis armbandje wil ontvangen.
 

 
De korting van de gekleurde eieren kan je ook bijvoorbeeld invoeren als je een mooie Loving Letters ketting met de initialen van je kinderen zou willen hebben of je kan de korting van de gekleurde eieren invoeren bij de mooie Morsecode armbandjes. Of denk je alvast aan Moederdag? Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Loving Letter ringen met het initiaal van je kinderen. Keuze genoeg voor een happy feeling!

De ringen met initiaal zijn tijdelijk bestelbaar tot 27 april 2020.
 

Ik wens jullie een hele fijne Pasen!
Groetjes Lydique -x-

 

Spelregels:
Per bestelling kan er 1 code worden ingevoerd in het daarvoor bestemde vakje.
Voor de gratis Celebrate Life knooparmband, kan je bij opmerkingen de code neerzetten die in het gouden ei vermeld staat. (Dus per bestelling 1 kortingscode en 1 Celebrate Life knooparmband).
De actie duurt t/m 13 april 2020.
Deze informatie lees je ook in de winkel

27-03-2020

💕 Yes! De nieuwe Morsecode collectie staat online💕

Na ruim een maand met Little Elephant bezig te zijn, staat nu de nieuwe Morsecode collectie online. Nu zeker in deze tijd van het Corona virus, wat voor ieder heel vervelend en of verdrietig is. Juist nu is het helemaal belangrijk om er voor andere te zijn of juist een boodschap bij je te dragen waar je kracht uit haalt.

Morsecode is een comminucatiemethode waar door middel van korte tonen (puntjes) en lange tonen (streepjes) men boodschappen kan overbrengen.
Elke kleur in deze armbandjes staat voor een spatie, puntje of streepje.
De kracht van deze serie armbanden is dat je jouw boodschap dicht bij je kan dragen en hier vaak aan herinnerd wordt zonder dat de hele wereld deze meeleest.

Er zijn verschillende Morsecode armbandjes gemaakt, zodat er voor ieder een passende boodschap is. Ook kan ik op verzoek een passende boodschap voor je maken. Alle Morsecode armbandjes zijn professioneel afgewerkt met .925 sterling zilver, dus om voor altijd te bewaren.

 
Leg jezelf eens in de watten en verwen jezelf of je vriendin, moeder of schoonzus met een prachtig Morsecode armband. Ook hebben we tijdelijk de Loving Letter ringen weer in de winkel. Deze zijn t/m 28 april te bestellen. Houd hier rekening mee als je de ring voor Moederdag zou willen geven.
Ook zijn er super leuke kaarten binnen gekomen. Speciaal door Esva Design ontworpen. Via Facebook verloot ik 3 Sweethearts met een kaartje er bij, speciaal voor iemand waarvan jij vind dat die persoon het even nodig heeft. Je kan mee doen tot maandag 30 maart 2020.
 
Genoeg leuke nieuwtjes toch? Zorg goed voor elkaar en denk aan elkaar.
Lieve groet, Lydique
 14-02-2020 Valentijn

💕💕 Hoera! We zijn weer open! Dit vieren wij met jou met 3 te gekke acties! 💕💕

Wat een feestje! Valentijnsdag is dit jaar wel heel speciaal. 💕 Ik vind het zó leuk dat ik nu dit bericht mag schrijven.
De afgelopen maanden heb ik heel wat mailtjes gekregen met de vraag wanneer de shop weer open zou gaan. Voor mij is dit niet meer mogelijk, maar ik vond het zonde om het zo te laten eindigen en steeds teleur te moeten stellen.
Na een zoektocht van een hele poos ( en héél wat gesprekken met andere kandidates waarbij ik het toch niet voelde ;-) ) was ze daar opeens! Yay! En hebben we een vervangster gevonden voor Little Elephant! En wat voor een.

Na 6 ontzettend leuke jaren gaat Lydique van mij de shop overnemen. Lydique is net als ik gek op symboliek, happiness en natuurlijk sieraden. Ze heeft heel wat ervaring in het maken van sieraden en is net zo gek op details. Lydique heeft genoeg tijd om in de shop te steken en had zin in een frisse nieuwe uitdaging. Na wat gesprekken over en weer klikte het goed en hebben we besloten er voor te gaan!  

 


Afgelopen 02-02-2020 (wat een prachtige datum ook!) was het zo ver en hebben onder het genot van taart officieel getekend. Hoera! Lydique is de afgelopen weken keihard aan het werk geweest om de shop weer fijn te vullen vol good luck and happiness, zoals je van Little Elephant gewend bent, mét ook wat nieuwe items die de rest mooi aanvullen.  

Leg jezelf eens in de watten deze Valentijnsdag en kom lekker shoppen! Zo hebben we nieuwe Celebrate Life armbanden om je look compleet te maken, zijn de Loving Letters kettingen weer in de shop en bekijk ook zeker eens de nieuwe Me Time Hearts collectie met bijzondere betekenissen van edelstenen!

X Leonie & Lydique

Om te vieren dat de shop weer open is starten wij gelijk goed met 3 te gekke acties!

T/m zondag 20% korting op ALLES met code YAY2020
Om te vieren geven we 20% korting op ALLES! Ja, echt op alles.

Gebruik code YAY2020 in je winkelmandje en de korting wordt vanzelf verrekend.
Deze actie geldt t/m zondag 16 februari 2020.

Bij aankoop van €50 aan sieraden krijg je een gratis armband cadeau.
Om het echt een feestje te maken krijg je nu bij aankoop van €50 aan sieraden een gratis armband cadeau. Deze mooie armbanden staan voor liefde voor jezelf en maken je rijtje armcandy compleet.

Deze actie geldt voor het bedrag na aftrek van de 20% korting en excl verzendkosten.

Om het feestje helemaal compleet te maken geven wij een mooie echt zilveren Loving Letters ketting met letter naar keuze cadeau via Facebook & Instagram.
Draag met deze ketting je geliefde 💕 altijd dichtbij.
Om mee te doen klik hier voor Facebook . Meer winkans? Doe ook mee via Instagram!
De Loving Letters kettingen shop je hier 

💕💕💕💕💕💕💕💕

© 2016 - 2020 LittleElephant | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Naast sieraden en geluksbrengers hebben wij hier ook cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.